Racekuip.be is een webwinkel waar u 7 dagen per week, 24 uur per dag uw bestelling kunt plaatsen.

Bij het plaatsen van een bestelling gaat u als koper akkoord met de algemene voorwaarden.

Alle vermelde prijzen zijn in euro, inclusief 21%BTW en exclusief verzendkosten. Alle prijzen zijn eenheidsprijzen, tenzij anders vermeld.

Betaling is mogelijk via Paypal, overschrijving of contant bij afhaling.

Racekuip.be behoudt zich het recht voor prijzen te wijzigen.

Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u hiervan een automatische bevestiging.

Het verzenden van uw bestelling gebeurt binnen de 2-5 werkdagen (indien voorradig) na ontvangst van betaling (tenzij anders overeengekomen).

Racekuip.be verpakt de artikelen uiterst zorgvuldig, Racekuip.be kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade en is niet aansprakelijk voor het verloren gaan van verzonden artikelen. Alle artikelen worden met tracknummer verstuurt. Verzenden is in alle gevallen voor risico van de koper. Heeft uw verzekerde pakket echter toch schade opgelopen, dient u dit binnen 24 uur na ontvangst per mail aan ons te melden.

De mogelijkheid bestaat om uw bestelling op te komen halen in de winkel (op afspraak).

Mocht u na ontvangst van uw bestelling niet tevreden zijn, zendt u het artikel binnen 14 dagen aan Racekuip.be retour (waarbij de verzendkosten voor uw rekening komen), in de originele verpakking en zonder schade.

U mag het betreffende bedrag zo spoedig mogelijk terug verwachten via overschrijving.

Afgeprijsde artikelen kunnen niet geruild/geretourneerd worden.

Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend door Racekuip.be gebruikt. Zij zullen in geen enkel geval aan derden worden verstrekt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand